Dani Ellen G. White

Dani Ellen G. WhiteVideo snimak seminara “Dani Ellen G. White” održanog Maruševcu od 9. do 10. lipnja 2007. godine. Razmatrana su pitanja nadahnuća i tumačenja Svetog pisma te uloga proroka i proročkog dara u životu Crkve.
Gosti govornici seminara bili su dr. Jo Ann Davidson, profesor sistematske teologije, dr. Richard Davidson, voditelj katedre za Stari zavjet na adventističkom učilištu Andrews – USA, te dr. Radiša Antić profesor na Newbold College-u u Engleskoj.
Poslije svakog predavanja je postojala mogućnost postavljanja pitanja na koja su predavači davali odgovore. Sva pitanja i odgovori su sakupljeni u jedan zaseban zapis.


Sa spiska možete odabrati teme koje želite gledati. Ukoliko odabranu temu želite preuzeti na svoje računalo, to možete učiniti klikom na bijelu strelicu prema dolje u samom playeru.
Ova predavanja su izišla i na 7 DVD-a, pa ako želite imati ove materijale u većoj rezoluciji, možete ih naručiti na telefon +385 01/3770-340 ili na e-mail jurimlad@yahoo.com (Mladen Juričević).Pretraživanje

Knjige Elen Vajt

Elen Vajt citati

Facebook
Ako si na facebooku i želiš da skoro svakodnevno čitaš citate od Elen Vajt i da ih komentarišeš, možeš se sprijateljiti sa Elen Vajt citati